Ethereal Kingdoms with special guests Trold

Ethereal Kingdoms live with special guests TROLD at SPILLESTEDET STENGADE
June 5th 2021

125,- DKKR – Limited seats availableVi slår dørene op for Danmarks store håb indefor symfoniske metal. Ethereal Kingdoms, leverer et unikt og moderne udtryk for teatralsk symfonisk metal. Samme aften går der troldefest i den når Trold stiller op med deres folk metal. OBS // Grundet covid-19 er koncerten planlagt for siddende publikum og derfor med meget begrænset kapacitet. Det kan selvfølgelig ændre sig før koncerten men skal man være sikker på at kom med anbefaler vi at man sikrer sig billet hurtigt // OBSEthereal Kingdoms:
Uforudsigelig skønhed. Uventet brutalitet. I et teatralsk krydsfelt mellem show og koncert bringer Ethereal Kingdoms deres historier til live med brølende guitarer, flænsende skrig, ovenjordiske klange, blod, guld og adrenalin. Ethereal Kingdoms er noget så sjældent som et band bestående af lige dele symfonisk metal og lige dele totalteater. De sætter sig dermed også på deres retmæssige trone som Danmarks hidtil største symfoniske metalband. Udover at have spillet med i WOA Battles, optrådt på Royal Metal Fest med et særlig show, spillet Nordic Noise, har Ethereal Kingdoms spillet sammen med bands som Finntroll og Wintersun.


TROLD spiller folkemetal med et skælmsk smil, der med garanti sparker gang i festen inde fra de store, mørke danske skove.
Historiefortællingen og melodierne er i fokus når der leges med forskellige instrumenter og tunge guitarrytmer for at skabe den perfekte stemning.
Historierne growles, væses og synges, imens lytterne tages med på et væld af eventyr.TROLD har rødderne godt plantet i den nordiske muld hvor inspirationen findes fra et væld af eventyr og mythologier.
Jætter, Guder, skovens dyr og havets forunderlige verden er blot nogen af de steder TROLD tager lytterne med hen.Når troldene står på scenen, kan i være sikre på festen starter og det gode humør sparkes igang.TROLDS medlemmer er ikke uvandte på scenen og består af
Vokal: Astór Palsson (Dawn of Demise)
Guitar :Michael Lundquist (ex-Svartsot, Prevail)
Guitar: Jesper Myrup (ex-Kurgan)
Trommer: Danni Jelsgaard (Vansind, ex-Svartsot)
Keyboard: Danni Svendsen (ex-Heidra, ex-Fjorsvartnir, ex-Illnath)
Bass: Allan Madsen (Prevail)


SPILLESTEDET STENGADE
Stengade 30 – Copenhagen
Doors: 19:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *